Derde Open Atelierroute in Beers op zondag 26 juni 2016

Op zondag 26 juni a.s. zijn de ateliers van de deelnemende kunstenaars in Beers voor een dag geopend. Vanwege het midzomerse moment zijn de deuren van de ateliers deze keer open van 16.00 tot 22.00 uur. De locaties liggen niet ver van elkaar en zijn ook gemakkelijk per fiets te bereiken.

Naast MIET-air, met werk van Bart Stok en Loek Hambeukers, nemen ook deel aan de Open Atelierroute: de Oude Pastorie in de Grotestraat 3 met werk van Harrie Frijns en Liesbeth Geenen en Hoeve Ossenbroek aan de Heuf 18 met werk van Mariet van Hövell tot Westerflier. De locaties liggen niet ver van elkaar en zijn ook gemakkelijk per fiets te bereiken. Wij tonen in onze mooi gelegen paviljoens, ateliers en werkplaats werk van o.a. Bart Stok en Loek Hambeukers.

In Hoeve Ossenbroek – geheel in het groen gelegen – toont Mariet van Hövell tot Westerflier in de voormalige koeienstal haar tekeningen en schilderijen. Bij de olieverfwerken ligt het accent ditmaal op stillevens met vruchten. Variatie en vakmanschap zijn duidelijk haar motto. Sinds kort is een werk van Mariet (samen met werk van anderen) opgenomen in het in ontwikkeling zijnde “Nationaal Muiseum”. Klik hier voor meer informatie over Mariet van Hövell.

In de monumentale Oude Pastorie zal dit jaar de nadruk liggen op een grote uitverkoop van schilderijen die Harrie Frijns gemaakt heeft tussen 1980 en 2008. Alles gaat voor de helft van de prijs de deur uit. Van Liesbeth Geenen zullen er enkele beeldhouwwerken getoond worden. Het actuele werk van Harrie Frijns, vanaf 2008 tot heden, zal in de weekenden van 9 en 10, 16 en 17, 23 en 24 juli 2016 te zien zijn in het kerkje van Velp bij Grave. Ook Liesbeth zal daar haar beelden exposeren en haar tassen. Het kerkje is open van 11.00 tot 17.00 uur en beide kunstenaars zullen alle dagen aanwezig zijn. Klik hier voor meer informatie over Harrie Frijns en Liesbeth Geenen.

De ateliers in Beers zijn op zondag 26 juni open van 16.00 – 22.00 uur en zijn gemakkelijk per fiets bereikbaar.

 

U bent van harte welkom en de toegang is gratis.