Vlinder van Vincent van Gogh bij MIETair

Op 4, 5, 11 en 12 juli is er in het kasgebouw van MIETair een levende installatie te zien van kunstenaar Boudewijn Corstiaensen. Onder de noemer “Wedergeboorte van de Vlinder Vincent van Gogh” toont Boudewijn zijn installatie die bestaat uit papier en vlinder(poppen) van de dagpauwoog vlinder. Het concept van de kunstinstallatie van Boudewijn is om verstilling van tijd en ruimte in het landschap te creeren. De wedergeboorte van Vincent van Gogh (dit jaar is het 125 jaar geleden dat hij overleed) in een Dagpouwoogvlinder wordt manifest gemaakt door vlinders die zoeken naar wilde inheemse bloemen, die op hun beurt symbool staan voor de voetsporen van de schilder. De expositie is gratis toegankelijk van 13.00 tot 17.00 uur. Verdere informatie op: boudewijncorstiaensen.tumblr.com